Med Visage Face Lifting.


Informacije o tretmanu

Korištenje tehnologija ultrazvuka i radiofrekvencije, pruža dubinski tretman uz značajno smanjenje bora na licu i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu. Prednosti FACE LIFTING djelovanja su osim trajnijih rezultata, koji se postepeno razvijaju, odmah vidljivi rezultati, ugodni tretmani bez nuspojava s gradualnim zagrijavanjem tkiva. Gradualno zagrijavanje tkiva provodi se ultrazvučnom energijom te omogućuje isporuku maksimalne energije na potpuno siguran način bez rizika od nastajanja opeklina, pružajući potpuno ugodan tretman za klijenta. Neposredni učinak radiofrekvencije je da potiče proizvodnju kolagena, što daje koži učinak zatezanja. Tu je i sporiji progresivni učinak, gdje toplina potiče veću proizvodnju kolagena dajući puniji, više pomlađen izgled.

 

Novi neinvazivni sustav za lice potpuno je siguran i učinkovit. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glađa i elastičnija.

 

Posebnim aplikatorom Drainage otvaraju se limfne žlijezde i vrši limfna drenaža koja se provodi uz pomoć biološke i elastične membrane. 

Membrana izvrsno prianja na tkivo i osigurava pokretanje limfne, venske i arterijske cirkulacije i poboljšava prokrvljenost tkiva. Izvršava se drenažna masaža, kako na licu i tijelu, uklanjajući uništene masne stanice kroz limfni sustav.


 Naruči se na besplatne konzultacije