Nano Brows.


Nano sjenčanje obrva najnoviji je trend u polutrajnom šminkanju obrva. Ne oštećuje dermis kože i pruža prirodne rezultate. 
‌Nakon što zacijeli, stvara prirodnu, ali i definiranu obrvu.
‌Prijavite se za besplatne konzultacije i ostvarimo zajedno Vaše želje!

Prijavi se za konzultacije

Obrve koje savršeno uokviruju vaše lice

Korak 1: Konzultacije
‌Nakon što dogovorite termin konzultacija, razgovarat ćemo s vama o vašem životnom stilu i režimu dnevnog šminkanja. Oblikujete li i crtate obrve svaki dan? Volite li obrve koje su prirodne i nježne ili obrve koje su gušće, hrabrije i definiranije? Neki su klijenti previse stanjili oblik obrva i željeli bi se vratiti prirodnijem izgledu. Tijekom konzultacija za termin pregledat ćemo vaše mogućnosti i do savršenstva kreirati vaše idealne obrve.


Korak 2: Mapiranje lica
‌Ručno ćemo iscrtati vaše nove obrve nakon što za vas odredimo optimalan oblik i dizajn obrva. Kako bismo osigurali da su vaše obrve besprijekorne, zamolit ćemo vas da napravite nekoliko izraza lica, poput osmijeha, mrštenja. Naš cilj je stvoriti dizajn koji najviše nadopunjuje vaše prirodne karakteristike. Odabrat ćemo idealnu boju i formu za Vas na temelju Vaših želja i strukture lica. ‌

Korak 3: Nano Brows mikropigmentacija ‌ 
‌‌Područje obrva dezinficiramo i premažemo topikalnim anestetikom kako bi sam proces bio što ugodniji. Nakon što utvrdimo da ste spremni, započinje proces suvremene mikropigmentacije, koja ne oštećuje dermis kože. Za ovaj dio postupka potrebno je otprilike 30-45 minuta. Nakon 30-60 dana, preporučuju se posjet našem centru kako bismo na besplatnim konzultacijama utvrdili postoji li potreba za sitnijim doradama završnog rezultata. The Body Clinique omogućit će vam da se svaki dan budite sa savršenim obrvama! Naša vrata uvijek su vam otvorena.

Rezultati Nano Brow sjenčanja