Hydrafacial.


Informacije o tretmanu.

Hydrafacial

Svjetski br. 1 tretman za njegu kože. Koristi patentiranu tehnologiju za čišćenje, ekstrakciju i hidrataciju. Nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak ili iritacije. Čisti, hidrira, tretira fine bore, akne i hiperpigmentacije, radi na elastičnosti i čvrstoći te ujednačava ten.


HydraFacial je neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti i pomlađuje kožu bez vremena potrebnog za oporavak. Ovaj blagi i umirujući tretman pruža koži dugoročno zdravlje i prilagodljiv je specifičnim potrebama svih vrsta kože.
HydraFacial tretman lica provodi se pomoću aplikatora koji ima patentiranu vrtložnu Vortex tehnologiju s različitim nastavcima. Inovativni Vortex sustav bezbolnim vakuumom dubinski izvlači nečistoće iz pora i istovremeno kožu vlaži revitalizirajućim sastojcima.
Spiralni nastavci stvaraju blagi vrtlog kojim omogućuju tri glavna koraka tretmana - nježan piling kože, uklanjanje nečistoće i hidrataciju kože te regeneraciju površine kože s antioksidansima i peptidima za njezin pojačani sjaj.
Za svaki korak HydraFacial tretmana medicinski kozmetolog koristi drugačiji nastavak koji je jednokratan.

Nastavno na detaljnu i dubinsku analizu potreba vaše kože, naši će medicinski kozmetolozi odabrati vrstu HydraFacial tretmana i dodatne serume, tzv. boostere, koji se prilagođavaju onome što je vašoj koži potrebno.
Glavna uloga boostera je dodatno personalizirati vaše HydraFacial iskustvo. Riječ je o bogatim aktivnim sastojcima koji zbog svojih malih molekula imaju mogućnost prodrijeti u najdublje slojeve kože i donijeti im veće koncentracije aktivnih sastojaka. Zbog toga su idealni za ciljanje specifičnih problematika kože.
Ovisno o problematici kože, u sklopu HydraFacial tretmana koristi se i terapija crvenim i plavim LED svjetlima. Energija koja se emitira iz svjetla izrazito je učinkovita u stimulaciji elastina i kolagena, što rezultira smanjenjem bora i eliminacijom toksina iz kože. Terapiju crvenim LED svjetlom koristimo za obnovu stanica, a terapiju plavim LED svjetlom za sprječavanje nastanka i širenja bakterija koje uzrokuju izbijanje akni.
Namijenjen je svim tipovima kože. Njegovo blago i osvježavajuće djelovanje idealno će odgovarati i najosjetljivijoj koži.

 Ovim tretmanom od svega 3 koraka moguće je tretirati:

• borice i bore
• gubitak elastičnosti i čvrstoće
• neujednačen ten
• lošu teksturu kože
• hiperpigmentacije
• začepljene i povećane pore

Tijek Zahvata:
• Prvi korak tretmana sastoji se od čišćenja i pilinga lica, gdje se nježnom eksfolijacijom i obnovom otkriva novi sloj kože. Eksfolijacija je proces odstranjivanja mrtvih stanica kože nakon kojeg koža postaje glatka i sjajna te bolje upija aktivne sastojke iz proizvoda kojima se njeguje. Dugoročan rezultat eksfolijacije je pojačana proizvodnja kolagena.
• Drugi korak tretmana sastoji se od ekstrakcije i hidratacije kože, gdje se bezbolnim vakuumom izvlače nečistoće iz najdubljih pora i istovremeno koža njeguje intenzivnim hidratantnim sredstvima koja je umiruju.
• Posljednji, treći korak tretmana sastoji se od nanošenja i zaštite kože personaliziranim serumima kojima se ciljano tretiraju specifične problematike kože poput manjka hidratacije, pojačane hiperpigmentacije, pojave prvih znakova starenja i sl.

 Naruči se na besplatne konzultacije