Anticelulitna Masaža.


Informacije o tretmanu.

Anticelulitna masaža je uz pravilnu prehranu i vježbanje, najbolji i neizostavni način smanjenja celulita. Kvalitetnom i stručnom anticelulitnom masažom smanjujemo količinu masnih stanica, potičemo cirkulaciju što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari. Celulit predstavlja nakupinu tekućine i masnoće u najdubljem sloju kože-subkutis, a izgleda kao narančina kora.


Ciljana intenzivna masaža za mršavljenje i tonificiranje, vrlo je učinkovita u borbi protiv celulita, a koristi se uz pažljivo odabrana anticelulitna ulja i kreme koje adresiraju taj problem.


Anticelulitnom masažom se s posebnom pažnjom tretiraju dijelovi koje celulit najizraženije pogađa kao što su noge, trbuh, bedra, nadlaktica, a idealna je za one dijelove tijela koje je teško oblikovati vježbanjem, poput područja iznad koljena i gornjeg dijela bedara.


Jedan od glavnih razloga za nakupljanje celulita jest problem loše cirkulacije krvi i limfe. Anticelulitna masaža poboljšava cirkulaciju i tako direktno utječe na zaglađivanje kože. Pokreti su snažniji i intenzivniji nego kod klasične masaže, a izravno utječu na vezivno i masno tkivo. Kod anticelulitne masaže se koriste razni pokreti (glađenje, gnječenje, pinch, trljanje) koji ne smiju biti bolni uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe koji završava kod srca. 

 Naruči se na besplatne konzultacije