O Nama.Jedan smo od najbolje opremljenijih i najinovativnijih centara za neinvazivno preoblikovanje tijela. Specijalizirali  smo se za tretmane tijela i lica, a naglasak je na zatezanju kože, mršavljenju, tonusu te vizualnom preoblikovanju. 


Na 4. katu Shopping centra Joker, na jednom mjestu možete odraditi fizikalnu terapiju ili sportsku rehabilitaciju te riješiti bolove i ozlijede ili smanjiti masne naslage na tijelu pomoću Med Contour Multipower uređaja koji je najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u svijetu. Imamo uređaje koji rade na principu radiofrekvencije, za zatezanje opuštene kože na licu i tijelu, Hydrafacial i Mesoestetic tretmane za pomlađivanje lica, regeneraciju kolagena i duboku hidrataciju kao i najnoviji GP fast laser koji brzo i potpuno bezbolno uklanja neželjene dlačice s tijela. Također možete dogovoriti individualne treninge s privatnim trenerom ili vježbati sami u teretani te dobiti plan prehrane od našeg nutricionista, a ako Vam je svega previše, najbolje da se prvo opustite na jednoj od ugodnih masaža koje također imamo u ponudi.


Određeni paketi tretmana napravljeni su u suradnji s vrhunskim fitness stručnjacima i nutricionistima kako bismo Vam u potpunosti mogli osigurati željene rezultate u što kraćem vremenu. Ne morate brinuti o odabiru tretmana jer će naše ljubazno i profesionalno osoblje odraditi besplatne konzultacije i analizu te Vas savjetovati koji su tretmani najbolji za Vaše dugoročne i brze rezultate.


Naziv i skraćeni naziv tvrtke: JOKER FITNESS d.o.o.
Sjedište tvrtke: PUT BRODARICE 6, 21000 Split
Sud kod kojeg je tvrtka upisana u sudski registar: TRGOVAČKI SUD U SPLITU
Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: 060282837
Naziv i sjedište financijskih institucija u kojima tvrtka ima otvorene račune: PBZ , RADNIČKA CESTA 50 POŠTANSKI PRETINAC 860   10001 ZAGREB
Član uprave društva: JOŠKO KERUM
Iznos temeljnog kapitala: 20.000,00 kn
OIB: 56659428976


The Body Clinique

Neinvazivno Preoblikovanje Tijela.

Centar za neinvazivno preoblikovanje tijela i lica s naglaskom na zatezanje kože, mršavljenje, tonus te vizualne transformacije.

Kontaktirajte Nas

Fotogalerija

Velika ponuda različitih tretmana, sve na jednom mjestu.