Med Contour Multipower.


Informacije o tretmanu.

Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma.


Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran, što mogu potvrditi brojna iskustva klijentica i klijenata. Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela.

Za vidljive rezultate potrebno je napraviti 6 tretmana. 


Dosadašnja iskustva pokazala su značajan napredak nakon 6 tretmana, iza kojeg osobe bez bolova mogu odmah nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima. 

Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili do 20 cm smanjenje obujma na ukupnom području tijela.

I ono najvažnije, rezultati dobiveni Med Contour tretmanom dugotrajni su ako se i dalje nastavite brinuti o svojoj prehrani i tijelu. 


Med Contour Multipower uređaj je najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog Med2Contour tretmana koji zahvaljujući ultrazvuku, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja masne stanice i celulit te zateže kožu tijela.


Inovativni Med Contour Multipower posjeduje 3 aplikatora za tijelo: 

 • Body shape – za uklanjanje masnihnaslaga i razbijanje celulita
 • Body shape & tight – za zatezanje i učvršćivanje kože
 • Za limfnu drenažu


Patentirani Med Contour aplikator posjeduje 2 ultrazvučne glave.

Novi aplikator Body shape odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg vrlo jednostavno možemo djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina.


Prednosti tretmana Med Contour Multipower:


 • Siguran, djelotvoran, ugodan
 • Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži
 • Gubitak obujma mjeri se u centimetrima
 • Potpuno siguran - odobren od strane FDA
 • Ne zahtijeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostimaBODY SHAPE & TIGHT Tretman oblikovanja i zatezanja kože tijela


Potpuno novorazvijeni ultrazvučni aplikator s 2,5 MHz ultrazvučne frekvencije za oblikovanje i zatezanje kože tijela.

Med Contour Multipower opremljen je inovativnim BODY SHAPE AND TIGHT aplikatorom za oblikovanje i zatezanje tijela!

Body Shape and Tight aplikator sastoji se od diska na kojem su smještene 3 kružne ultrazvučne glave sa sekvencijalnom aktivacijom, pri kojem sve 3 UZ glave isporučuju ultrazvučnu energiju zasebno.

Pojedinačna aktivacija omogućuje korištenje najviše vršne snage impulsa ("peak power pulses"), emitirane iz svake sonde, čime se potiče učinak "tapping" masaže na tretiranom području.


Rezultati tretmana s Med Contour Multipower Body Shape and Tight aplikatorom su poboljšanje epidermalne teksture i reorganizacija dermisa, bolji tonus kože zbog indukcije vazoaktivnih procesa, povećanje kolagenih vlakana te povećana stimulacija fibroblasta.TRETMAN LIMFNE DRENAŽE


Draining je poseban aplikator za stimuliranje limfnih žlijezda i drenažu. Pomoću biološke i elastične membrane, koja izvrsno prianja uz tkivo, potiče se limfna, venska i arterijska cirkulacija te tako poboljšava prokrvljenost tkiva. Drenaža se radi i na licu i na tijelu, čime se pospješuje izlučivanje raspršenih masnih stanica kroz limfni sustav.


Zonska limfna drenaža

Svaki tretman započinje stimulacijom limfe. Svrha je toga da limfni čvorovi "otvore" i ubrzaju svoj rad, no i poslije ultrazvučnog tretmana radi se limfna drenaža na tretiranom području; tako se trigliceridi i masne kiseline oslobođene tijekom tretmana uklanjaju kroz limfni sustav. To je iznimno važno da bi se usmjerilo oslobođenu masnoću prema limfi i da bi se rasteretila jetra da ne bude preopterećena velikom količinom masnoće. 


 

Ostaci masnih stanica moraju se izbaciti kroz limfni sustav i upravo tome služi drenaža. Med Contour je opremljen nastavkom i za otvaranje limfnih čvorova i za limfnu masažu (drenažu). Dva postupka provode se zahvaljujući membranama na aplikatoru. Te membrane savršeno prianjaju uz tkivo i potiču limfnu, vensku i arterijsku cirkulaciju, a masaža je vrlo ugodna. 


Zonska limfna drenaža preporučuje se svima koji su koristili Med Contour tretman i to neposredno nakon ultrazvučnog tretmana.


Vakuum-drenaža pomaže:


 • stimulirati limfne čvorove
 • uklanjanju viška toksina i masti u tijelu
 • povećavanju cirkulacije krvi u tretiranom području

Zonska drenaža je blaga, pa se može koristiti i nakon liposukcije za brže ozdravljenje

 Naruči se na besplatne konzultacije