Botox.


Zaboravite na bore s botoksom! Bez obzira jeste li u potrazi za pomlađivanjem ili želite osvježiti svoj izgled, botoks je siguran i efikasan tretman koji pruža izvanredne rezultate.

Najpopularniji anti-age tretman 

Tretman Botoxom ciljano djeluje blokirajući signale od živaca prema mišićima lica. Dinamične bore, rezultat uobičajenih pokreta mišića, postaju vidljivije tijekom godina zbog stotina tisuća ponavljanja pokreta mišića obrva. Ovi ponavljajući pokreti uzrokuju kontrakciju mišića i stvaraju trajne bore na čelu i oko očiju, čineći izgled mrzovoljnim i umornim. Botox djeluje tako što se ubrizga u te mišiće, blokirajući živčane signale i omogućujući mišićima da se opuste, što rezultira izravnavanjem bora. 
‌Ovaj tretman koristi se već više od 20 godina u estetskoj medicini diljem svijeta. Botox je prirodno pročišćeni protein koji usporava znakove starenja, čineći ga najučinkovitijim "brisačem" bora u zonama oko očiju i na čelu.

Ako želite osvježiti izgled i vratiti mladoliki sjaj koži lica, Botox terapija protiv bora je vaša idealna opcija.

Kandidati za Botox tretman čini široki spektar osoba koje primjećuju neželjene linije i bore na licu, kao i one čiji su kapci i obrve spustili uslijed procesa starenja. Ovaj tretman idealan je izbor za one koji žele osvježiti svoj izgled, ali i za one koji žele preventivno djelovati na nastanak bora. Najčešće se primjenjuje za uklanjanje horizontalnih i vertikalnih bora na čelu, poznatih kao bore mrštilice, te sitnih bora s vanjske strane očiju, poznatih kao bore smijalice. Osim toga, tretmanom Botoxa možemo postići izvanredne rezultate u podizanju obrva i kutova usana. Često se koristi i kao tretman za gummy smile, kada su desni previše vidljive prilikom smijanja, te kao terapija za migrene. Sve u svemu, Vistabel je savršen izbor za osobe koje žele svježiji izgled i smanjenje vidljivih znakova starenja na licu, bez potrebe za invazivnim kirurškim zahvatima.


Prijavi se za konzultacije