Med Visage.


Informacije o tretmanu.

Med Visage

Prva prava alternativa Face liftingu - nekirurško pomlađivanja lica. Sinergija ultrazvuka i radiofrekvencije stimulira stvaranje novog kolagena, a kao rezultat daje zategnutu, glatku i elastičnu kožu, vidljivu odmah!


Na novom Med Contour Multipoweru upotrebom Face Lifting (od sada još snažnijeg i učinkovitijeg, dobro poznatog i provjerenog aplikatora iz uređaja Med Visage, www.medvisage.hr) mogu se tretirati lice i vrat. Korištenje tehnologija ultrazvuka i radiofrekvencije, pruža dubinski tretman uz značajno smanjenje bora na licu i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu. Prednosti FACE LIFTING djelovanja su osim trajnijih rezultata, koji se postepeno razvijaju, odmah vidljivi rezultati, ugodni tretmani bez nuspojava s gradualnim zagrijavanjem tkiva.


Posebnim aplikatorom Drainage otvaraju se limfne žlijezde i vrši limfna drenaža koja se provodi uz pomoć biološke i elastične membrane. 

Membrana izvrsno prianja na tkivo i osigurava pokretanje limfne, venske i arterijske cirkulacije i poboljšava prokrvljenost tkiva. Izvršava se drenažna masaža, kako na licu i tijelu, uklanjajući uništene masne stanice kroz limfni sustav.

 Naruči se na besplatne konzultacije