PRP.
Platelet Rich Plasma


Zagrlite svoju prirodnu ljepotu uz PRP terapiju! Ova revolucionarna metoda koristi moć regeneracije tijela kako bi oživjela vašu kožu i vratila joj mladoliki sjaj. Prepustite se procesu obnove koji ostavlja kožu revitaliziranom, čvrstom i blistavom. 

Mladenački sjaj dolazi iznutra

Revitalizacija kože lica vlastitom krvlju predstavlja inovativan pristup u kojem se koristi minimalna količina vaše krvi kako bi se potaknulo pomlađivanje kože. Ključne komponente krvi, uključujući proteine i stanice, ekstrahiraju se i pažljivo reintegriraju u kožu, potičući tako proces obnove kože i potkožnog tkiva. Glavni element korišten u ovoj tehnici je plazma bogata trombocitima, koja sadrži faktore rasta i matične stanice. Ove tvari djeluju kao katalizatori za stimulaciju procesa regeneracije. Važno je naglasiti da se ovaj tretman izvodi s vašom vlastitom krvlju, eliminirajući potrebu za sintetičkim tvarima i smanjujući mogućnost nuspojava. Ovim prirodnim postupkom potiče se regeneracija i obnova tkiva na licu na način koji smanjuje bore i poboljšava opću teksturu kože.

Jeste li u potrazi za rješenjem koje će vam pružiti svjež i pomlađen izgled kože?

 Idealni ste kandidat za ovaj tretman ako težite glatkoj, svježoj, i elastičnoj koži lica, vrata i dekoltea. Također, ukoliko želite poboljšati izgled bora oko očiju, smanjiti nazolabijalne bore, ili umanjiti bore smijalica, ovaj tretman može biti pravo rješenje za vas. Dodatno, ako se borite s ožiljcima od akni ili želite smanjiti bore oko usta, konzultacije za tretman matičnim stanicama mogu vam pružiti željene rezultate. Nije li vaša koža jedino područje koje želite osvježiti? Ovaj tretman također može pomoći u pomlađivanju kože na rukama i drugim dijelovima tijela, te poticanju rasta kose na tjemenu. Iskoristite priliku i otkrijte kako matične stanice mogu transformirati vašu kožu i pružiti vam mladenački sjaj koji zaslužujete. Zakažite konzultaciju danas i krenite na put prema ljepoti koja dolazi iznutra!


Prijavi se za konzultacije